*! Belangrijke veiligheid informatie !*

Solution

Neem de volgende veiligheidsvoorzieningen in acht bij het gebruik van uw Robin:

Het gebruik van port forwarding in routers / firewalls on op afstand bij de Robin te komen wordt sterk afgeraden. Gebruik de Robin alleen op het lokale netwerk (LAN)

Wijzig bij het eerste gebruik altijd de wachtwoorden van zowel de ‘admin’ als de ‘user’. Het is aan te bevelen om wachtwoorden regelmatig te wijzigen (in het menu -System-Security-)

Gebruik sterke wachtwoorden van minimaal 12 karakters lang

Configureer de gebruikte telefooncentrale / SIP provider zo dat alleen de vanaf de Robin te bellen nummers toegestaan worden door middel van de ‘white-list’ optie in de telefooncentrale / SIP provider

Update de Robin regelmatig (in het menu -System-Software-), de nieuwste versie is 3.6.9.

Related articles Wijzigingen vanaf firmware vanaf 3.6.7
* ! Important security information ! *
RTSP
How-To: Verbind Robin producten met de Surveillance Station van de Synology NAS
Firmware changes 3.6.7 and higher
Article details
Article ID: 128
Category: Knowledgebase
Date added: 17-Apr-2019 08:26:52