*! Belangrijke veiligheid informatie !*

Neem de volgende veiligheidsvoorzieningen in acht bij het gebruik van uw Robin:

Het gebruik van port forwarding in routers / firewalls on op afstand bij de Robin te komen wordt sterk afgeraden. Gebruik de Robin alleen op het lokale netwerk (LAN)

Wijzig bij het eerste gebruik altijd de wachtwoorden van zowel de ‘admin’ als de ‘user’. Het is aan te bevelen om wachtwoorden regelmatig te wijzigen (in het menu -System-Security-)

Gebruik sterke wachtwoorden van minimaal 12 karakters lang

Configureer de gebruikte telefooncentrale / SIP provider zo dat alleen de vanaf de Robin te bellen nummers toegestaan worden door middel van de ‘white-list’ optie in de telefooncentrale / SIP provider

Update de Robin regelmatig (in het menu -System-Software-), de nieuwste versie is 3.6.9.

Article Details

Article ID:
Category:
Rating :